Tutustu tämän päivän horoskooppiin

paivan horoskooppi

Maailma on täynnä mysteerejä ja myyttejä, jotka kaikki vaikuttavat nykymaailmaan. Tämä näkyy esimerkiksi suhteessamme horoskooppimerkkeihin. Saattaa tuntua oudolta, että välitämme siitä, mitkä tähdet roikkuivat taivaalla, kun synnyimme, mutta kun sinulla on horoskooppimerkki, voit tuntea olevasi osa jotain suurempaa.

Voi olla hauskaa verrata horoskooppimerkkiäsi muiden ihmisten horoskooppimerkkeihin, ja voi luoda yhteisöllisyyttä, kun jaat horoskooppimerkin toisen ihmisen kanssa. Lisäksi on tunne, että horoskooppimerkillä on merkitystä elämässäsi. Että se on vaikuttanut persoonallisuuteesi ja jokapäiväiseen elämääsi pienillä mutta syvällisillä tavoilla.

Mutta mitä tiedät horoskooppimerkistäsi sen nimen lisäksi? Lue alta ja opi lisää horoskooppimerkistäsi Syöpä.

Pitkä historia

Vanhimmat tarinat horoskoopista juontavat juurensa Babyloniaan. Silloin monilla horoskooppimerkeillä oli eri nimet, ja niitä pidettiin täysin erilaisina hahmoina. Nämä merkit liittyivät kaikki Babylonian omiin mytologisiin tarinoihin ja jumaliin, mutta kun ajatus eläinradan merkeistä levisi muinaiseen Kreikkaan ja muihin maihin, niille alettiin antaa muita nimiä, jotka sopivat paremmin niitä omaksuneisiin uusiin kulttuureihin.

Syöpä on nähty muun muassa kovakuoriaisena, kilpikonnana ja jopa skorpionina – mikä voi olla hämmentävää, sillä nykyään yhdistämme skorpioniin aivan toisen horoskooppimerkin.

Syöpä lyhyesti

Kravun tähdistö näkyy 90 asteen pohjoisen ja 57 asteen etelän välillä, ja se on yksi pienistä tähtikuvioista. Syöpä ei koostu mistään merkittävistä tähdistä tai muista kohteista. Aurinko liikkuu tähdistön läpi kesäkuun lopusta heinäkuun alkuun, joten se on neljäs 12 eläinradan merkistä.

Astrologinen Syöpä

Kuten kaikilla merkeillä, myös Syöpällä on luettelo siihen liittyvistä asioista. Eläinradan voi liittää seuraaviin asioihin:

Syntymäaika: 21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta

Elementti: vesi

Hallitseva planeetta: Kuu

Väri: Valkoinen

Syövän persoonallisuus

Kaikkiin horoskooppimerkkeihin liittyy tiettyjä persoonallisuuspiirteitä. Jos olet esimerkiksi syntynyt Kravun merkissä, sinulla on muutamia valittuja piirteitä: uskollinen, omistushaluinen, rehellinen ja epävarma. Tämä antaa kuvan ihmisestä, joka on 100-prosenttisesti ystäviensä tukena, mutta joka voi myös tuntea epävarmuutta ihmissuhteissaan. Se näkyy myös siinä, että Syöpä ei halua olla yksin ja löytää turvallisuuden vakaudesta.

“Turvallisuusriippuvainen” on siis hyvä tiivistelmä Cancerista.

Tunnettu syöpä

On tietysti monia julkkiksia, jotka ovat syntyneet syöpänä, kuten sinäkin. Lista on pitkä, joten tässä on valikoima:

  • Kreivitär Alexandra syntyi 30. kesäkuuta 1964.
  • Tom Cruise syntyi 3. heinäkuuta 1962
  • Meryl Streep on syntynyt 22. kesäkuuta 1949.
  • Selena Gomez syntyi 22. heinäkuuta 1992.
  • Harrison Ford syntyi 13. heinäkuuta 1942.
  • Ariana Grande syntyi 26. kesäkuuta 1993

Lue tämän päivän horoskooppi täältä


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *